Страницы

вівторок, 17 серпня 2021 р.

 

Шановні споживачі!

         Відповідно до ст. 17 Закону України  «Про метрологію та метрологічну діяльність» від 5 червня 2014 року (Закон № 1314-VII) та п. 38 Переліку міжповірочних інтервалів, затвердженого Наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 13 жовтня 2016 року № 1747 «Про затвердження міжповіркових інтервалів законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, яка знаходиться в експлуатації, за категоріями»,   державна повірка засобу вимірювальної техніки – водяного лічильника, який знаходиться в експлуатації, проводиться з інтервалом  - 4 роки від дня попередньої державної повірки цього водолічильника.

          Таким чином, абоненти та власники водолічильників, держповірка яких була проведена  до ІІІ кварталу 2017 року, повинні в строк до  01 жовтня 2021 року здійснити періодичну державну повірку своїх водо лічильників, та надати інформацію для  проведення їх опломбування  до Комунального підприємства «Міськводоканал» ТМР за адресою: вул. Шевченка 46, м. Токмак.

У випадку невиконання періодичної державної повірки у вищевказаний термін, лічильники  абонентів знімаються з обліку нашим підприємством і його покази не будуть братися до уваги, відповідно до діючого законодавства, при цьому нарахування витрат за отриманні послуги з водопостачання питної води будуть проводитись по нормами встановленими рішенням сесії Токмацької міської ради № 117 від 27 травня 2021р. «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Міськводоканал» ТМР для населення, бюджетних установ та інших споживачів по Токмацької міській територіальній громаді».

Звертаємо увагу, що для проведення робіт, наполегливо просимо, привести в належний стан колодязі в яких знаходяться лічильники води, зокрема: провести розчищення від землі та сміття, та забезпечити їх цілісність.


                             З повагою, адміністрація КП «Міськводоканал» ТМР.

 

Звертаємо Вашу увагу,

що 23.08.2021 року   КП «Міськводоканал» ТМР   працює до 16:00.

В інші дні, працюємо у звичайному режимі.