Страницы

середу, 11 серпня 2021 р.

                                    КП «Міськводоканал» ТМР повідомляє!

      Згідно розпорядження міського голови, послуги з холодного питного водопостачання та технічного обслуговування водопровідних мереж на території Токмацької міської територіальної громади, з 01.06.2021 року, надає КП «Міськводоканал» ТМР.

  Протягом поточного місяця, працівниками ТОВ «Вакула-Т» та фахівцями КП «Міськводоканал» ТМР, в селі Заможне (колишня Жовтнева сільська рада), Пологівського району, було проведено роботи по заміні зношеної водонапірної башти «Рожновського» (місцями, знос водонапірної башти сягав більш 90%, у наслідок ураження корозією). В ході виконання робіт, було також замінено 2 метри зношеної, металевої водопровідної труби на нову ПЕ-100 SDR-17 Ø50 мм, що подає питну воду від артезіанської свердловини до водонапірної башти, та 6 метрів зношеної, металевої водопровідної труби на нову ПЕ-100 SDR-17 Ø110 мм., яка подає питну воду від водонапірної башти до розподільчої водопровідної мережі села, та встановлено реле тиску для підтримки робочого тиску в водопровідній мережі села.  Також було встановлено нову запірно-регулюючу  арматуру  Ø100 мм.

■   Виконані роботи дозволять, в подальшому, збільшити запас питної води для її подачі в розподільчу водопровідну мережу, завдяки чому місцеві мешканці матимуть змогу отримати більш якісну послугу з холодного питного водопостачання.